DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA? Florentino je bio najveći zagovornik Superlige, a ovim njegovim rečima sada se smeje ceo svet!
EPA

Čovek kome se trenutno smeje čitava Evropa, pa i svet bez sumnje je Florentino Perez. Sigurno da bi predsednik Real Madrida voleo da se vrati u prošlost i ne izgovori sve ono što je izgovorio u prethodnih nekoliko meseci.

Prvi zagovornih i pokretač ideje o zatvorenoj Superligi, koja bi najavila uništenje fudbala kakvog znamo praktično je pokušao svojim izjavama da osramoti sve fudbalske klubove van takozvane Superlige, ali nije očekivao na šamarčinu od koje će se teško oporaviti.

EPA-EFE/Emilio Naranjo

 

Sudbina je čudna stvar, a baš ona je htela da Šerif zada nikad jači udarac "kraljevskom" klubu i pokaže mu da novac nije i nikada neće voditi glavnu reč u svetu fudbala.

- Liga šampiona je zanimljiva tek od četvrtfinala. Nikoga ne zanimaju utakmice pre toga. Zato nam je potrebna Superliga - pričao je pre samo nekoliko meseci Perez.

Tanjug/Ap

 

Ova izjava pokazala je njegovo neznanje i nemoć. Sigurno da bi sada radije da se zavuče u rupu i ne izlazi iz nje neko vreme, ali ne ide to baš tako...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading