BURA SE NE STIŠAVA! Zvezda odgovorila Stanojeviću: Samo da podsetimo od koga napad dolazi!
Vladimir Marković/ Marko Metlaš

Crvena zvezda je, preko zvaničnog naloga klupske televizije na Tviteru, odgovorila treneru Partizana, Aleksandru Stanojeviću.

Stanojević je oštro kritikovao činjenicu da je Crvena zvezda odložila meč sa Voždovcem, zbog problema desetorice igrača sa stomačnim virusom.

Sada mu je stigao odgovor.

Zvanični profil klupske televizije Crvene zvezde na društvenim mrežama odgovorio je treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću na njegove optužbe ranije tokom dana.

Na Tviter nalogu "Zvezda TV" koji je zvanični profil klupske televizije, osvanuo je opis sa naslovom vesti koja datira s početka ove sezone i kazuje da je superligaški meč Partizana i Metalca odložen. Taj susret je bio odložen zbog obaveza kluba u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

"Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi", stoji u opisu "Zvezda TV".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
koroman

22.09.2021 22:16

Zvezdo -ne brukaj se vise .Sve je jasno- titule su bile poklonjene a posto ove godine to izgleda tesko preslo se na plan B -podmuklo i podlo!