DOBRA VEST IZ RUSIJE Zvezdi još lakši posao na putu ka "evropskom proleću"
FK Crvena zvezda

U Mitjilendu su svesni da nemačju čemu da se nadaju u Ligi Evrope u grupi sa Bragom, Crvenom zvezdom i Ludogorecom, pa su prodali najboljeg igrača ekipe. Anders Drejer (23) je prodat ruskom Rubinu iz Kazanja! Zaradiće Danci čak 7,5 miliona evra, ali i ostati bez čoveka koji je od dolaska u januaru 2020. godine bio jedan od najboljih igrača kluba.

 

 

Drejer je ponikao u Esbjergu, gde je napravio prve seniorske korake. Prodat je Brajtonu za 2,2 miliona evra, ali nije uspeo da se nametne pa su usledile pozajmice. Bio je u Sent Mirenu i Herenvenu, a pravi potez bio mu je transfer u Mitjiland od milion evra.

Drejer ove sezone nije imao značajan doprinos u evropskim mečevima Mitjilanda, ali je bio fantastičan u prvenstvenim utakmicama. Na šest susreta danske Superlige postigao je tri gola i još pet puta asistirao saigračima za gol!

Posle Drejerovog odlaska iz kluba kao najveće zvezde rivala crveno-belih u grupnoj fazi ostaju dobro poznati Pione Sisto koji je svojevremeno igrao u Španiji, mladi devanzivni vezni Jens Kajoste, centralni vezni Evander i brazilski napadač Maroni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading