SPORT NA DOHVAT RUKE Nove Meridanove aplikacije donose najbolji sportski sadržaj – preuzmi ih ODMAH!
Meridian

Fudbal, košarka, rukomet, odbojka, tenis – sve na jednom mestu, na samo jedan klik od vas!

Najnovije i najzanimljivije sportske vesti na jednom mestu - nikad brže i preglednije - na jednom mestu!

Kompanija Meridian lansirala je nove android i iOS aplikaciju Meridian sport, koja vam pomaže da uvek budete u toku sa najnovijim sportskim dešavanjima, ali i da uživate u ekskluzivnim intervjuima, analizama, komentarima i video snimcima.

Fudbal, košarka, rukomet, odbojka, tenis, samo su neki od sportova koji vas očekuju, i svaki je podjednako dobro ispraćen jer za Meridian ne postoje "veliki" i "mali" sportovi, pa će svako naći idealan sadržaj za sebe.

Brzina, aktuelnost, tačnost, preciznost i jednostavnost – to je sve što želite, a Meridian vam to i donosi. Meridian godinama unazad ide u korak sa novinama i trudi se da svojim vernim čitaocima, kao i onim novim, omogući da jednostavno i brzo dođu do informacija od javnog značaja.

Ova vest obradovaće sve korisnike Meridian Sporta, kao i klađenja na meridianbet.rs koji su ovaj sajt pretraživali putem računara ili web pretraživača na telefonu. Preglednost i sve relevantne sportske vesti na jednom mestu – to je suština ove aplikacije.

Sama navigacija dodatno je pojednostavljena i korisnici će lako doći do svog omiljenog sportskog, kao i kladioničarskog sadržaja. Meridian je I ovog puta mislio na svakoga, pa iOS aplikaciju možeš instalirati OVDE, a android aplikaciju OVDE

A, uz sve ovo ide i jedan sjajan poklon za sve – OVDE i čeka te POKLON TIKET OD 500 RSD.

Dakle, Meridian je rešio da časti, a vi nemojte propustiti sjajnu priliku!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading