RAZNEO JE KLINCE! Selektor Engleske preuzeo krivicu za promašene penale!
Tanjug/Ap

U nadoknadi vremena uveo je Džejdona Sanča i Markusa Rašforda, koji nisu bili u utakmici i potpuno nezagrejani su loše šutirali penale, dok je odgovornost petog izvođača udarca sa "kreča" selektor poverio najmlađem u timu Bukaju Saki.

- Ja sam birao koji fudbaleri će izvoditi penale. Rekao sam im da niko nije sam u takvim situacijama, mi dobijamo i gubimo kao tim. Bili su čvrsti i tako treba da ostane. Moja je odluka da Saka šutira penal i to je moja potpuna odgovornost".

Sautgejt je ispričao i da je isto sa Rašfordom i Sančnom, da su sve vežbali na treninzima, pa da su upravo zbog toga igrači šutirali tim redosledom.

- Nisu sami, penali su moja odluka. Vežbali smo na treninzima i to nije do njih. Nije nas išlo, a znali smo da su oni najbolji izvođači koji su na terenu. Naravno da su im slomljena srca, ali nemojte da ih krivite zbog toga... - kazao je Sautgejt i osvrnuo se na slučaj uplakanog Sake.

- Sjajan momak, biće zvezda... Moramo da ga podržimo! - dodao je selektor Engleske i rekao da zna da su Sančo i Rašford bili nezagrejani, ali da nije mogao pre da uvede ofanzivce.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading