ZAGRMEO Sautgejt: Stvarmo problem našim igračima, ostavite Megvajera na miru
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Britanski mediji podsećaju da se Megvajer već godinama nalazi na meti kritika navijača Mančester junajteda, ali i engleske reprezentacije. On je 2019. godine stigao u Mančester junajted iz Lestera za čak 70 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja zbog velikog broja grešaka u prethodnih nekoliko sezona.

Engleska je sinoć u Glazgovu pobedila Škotsku 3:1. Megvajer je ušao u igru u drugom poluvremenu, a postigao je autogol u 67. minutu. Navijači Škotske su potom do kraja utakmice vređali engleskog fudbalera.

Britanski mediji navode da je Megvajer poslednjih nekoliko godina na meti kritika navijača Mančester junajteda, engleske reprezentacije, medija, kao i fudbalskih stručnjaka u specijalnim emisijama.

"Megvajer je bio veličanstven na utakmici za vikend. Ova reakcija je posledica pojedinih ljudi van ekipe, koji su stvorili ovakvu atmosferu. Divno je što su ga navijači branili na meču sa Škotskom. To bi trebalo da radimo svakog dana", rekao je Sautgejt.

On je apelovao na navijače i medije da više ne vređaju Megvajera.

"Stvaramo problem našim igračima. Neki tekstovi, kao i komentari ismejavaju naše igrače. Na Megvajera smo uvek mogli da se oslonimo kroz jedan od najuspešnijih perioda engleskog fudbala. Mogu da shvatim škotske navijače, oni se zabavljaju, ali to što mi sami sebi radimo je smešno. Ostavite ga na miru", istakao je Sautgejt.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading