DRAMA! Oglasio se doktor koji je spasio Eriksena sigurne smrti, izneo je jezive detalje koje nismo mogli da vidimo ni čujemo do sad
EPA

Drama sa srećnim krajem Kristijana Eriksena učinila je juče da cela planeta zaboravi na fudbal i misli samo na zdravlje veziste reprezentacije Danske. Eriksen je kolabirao na terenu, ali je srećom uspeo da se izvuče, pre svega zahvaljujući ekspresnoj reakciji lekarske ekipe na samom terenu, a kasnije i u bolnici. 

Lekar danske reprezentacije, doktor Morten Boesen, potvrdio je da je bilo pitanje života i smrti u jednom trenutku. Po njegovim rečima, Eriksen je u jednom momentu ostao bez pulsa i nije disao. Sekunde su odlučivale o njegovom životu. 

- Prvo da kažem da nisam još razgovarao sa Kristijanom, niti sa njegovom porodicom, pa ću pričati samo o onom što ste svi videli. Pozvali su nas na teren kada se Eriksen srušio. Ležao je na boku kada smo došli do njega, disao je, imao je puls. Situacija se odjednom okrenula, prestao je da diše, izgubio se puls. Odmah smo krenuli sa masažom srca, brzo nam je priskočio u pomoć i stadionski doktor i uspeli smo da povratimo Kristijana.

Nije doktor Boesen razgovarao sa Eriksenom o svemu, ali mu je laknulo kad mu je na kratko čuo glas.

- Kristijan mi se samo kratko obratio kada su ga odvozili u bolnicu - zaključio je Boesen.

Na sreću, Eriksen je sad u stabilnom stanju u bolnici i to je najvažnije od svega. Više detalja znaće se danas, posle novih pregleda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading