IZDAJA! Čeferinu je najbolji prijatelj zabio nož u leđa, a sada mu je predsednik UEFA uputio reči od kojih mu neće biti dobro!
EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Još uvek se nije stišala bura oko osnivanja Superlige Evrope u fudbalu. Bila je to najava fudbalskog zemljotresa, a tlo još uvek podrhtava. 

Od ideje da se osnuje Superliga Evrope se odustalo, ali je stavljena tačka na jedno prijateljstvo.

Predsednik UEFA  Aleksander Čeferin rekao je da neće nikada moći da oprosti svom nekada najboljem prijatelju, Andrei Anjeliju na tome šta ga je izdao i lagao u oči do poslednjeg trenutka.

Čeferin je kum Anjelijevog deteta, a prema rečima Slovenca između njih dvojice ne postoje nikakvi kontakti. Objasnio je da je sve koji su pokušali da osnuju ovo takmičenje svrstao u tri kategorije, a vlasnik Juventusa "zapao" je u onu prvu.

- Taj čovek više ne postoji za mene. Mislio sam da smo prijatelji, ali me je lagao sve do poslednjeg minuta i uveravao me da nemam o čemu da se brinem, iako je dan ranije potpisao dokumente za pokretanje Superlige. U ovom slučaju začetnike ove lige mogu svrstati u tri kategorije. Anjeli je u prvoj, jer je to bilo lično - počeo je Čeferin.

U preostale dve grupisao je one saradnike sa kojima jeste i nije sarađivao kroz poslednjih par godina.

- U drugu kategoriju svrstavam čelnike za koje sam mislio da smo bliski, a koji mi nisu unapred rekli šta planiraju. U trećoj su oni sa kojima nisam imao bliske kontakte, njih ne krivim, ali će i oni snositi posledice svojih poteza - zaključio je predsednik UEFA.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading