PRIPREME ZA KVALIFIKACIJE Selektor Živković objavio spisak igrača za tri utakmice koje čekaju "orliće" u junu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Mladu reprezentaciju Srbije (U21) od jeseni očekuju veoma zahtevne kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope, a u sklopu priprema za susrete protiv Francuske, Ukrajine, Severne Makedonije, Farskih ostrva i Jermenije, „orlići“ će u junu imati dve jake provere.

Prvi rival biće im selekcija Rusije, 6. juna (18,00), a dva kasnije olimpijska reprezentacija Brazila (U23). Taj meč igra se od 21,00 a oba susreta prenosiće TV Arenasport.

Interesantno je da će 2.juna u SC FSS „orlići“ imati, takođe, veoma jaku proveru, kao zagrevanje za mečeve sa Rusijom i Brazilom, a u duelu koji će biti zatvoren za javnost, rival je naša „A“ selekcija koja se priprema za odlazak u Japan i mečeve protiv Jamajke i Japana.

Selektor Zvonko Živković za ove duele pozvao je 26 igrača, zbog povreda selektor nije mogao da računa na Borisa Popovića (Monako, Francuska), Zlatana Šehovića (Netanja, Izrael) i Slobodana Tedića (Cvole, Holandija).  Sava Čestić i Ivan Ilić se nalaze na spisku selektora „A“ tima Dragana Stojkovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading