GROM IZ VEDRA NEBA! FSS smenio selektora, kvalifikacije nastavlja bivši trener Partizana! (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski savez Srbije i selektor mlade reprezentacije (U21) Zvonko Živković sporazumno su raskinuli ugovor. FS Srbije se zahvaljuje na saradnji Zvonku Živkoviću i želi mu sve najbolje u daljoj karijeri.

 

 

Za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije (U21) imenovan je Aleksandar Rogić sa svojim stručnim štabom. Rodić je jedno vreme proveo u Partizanu, gde je bio pomoćni trener,  a radio je poslednjih godina kao selektor mlađih kategorija u FSS.

 

- Zahvalio bih se FS Srbije na ukazanom poverenju. Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i FS Srbije želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru A tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine - istakao je Zvonko Živković.

Mlada reprezentacija Srbije kvalifikacije za EP nastavlja u novembru utakmicama protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading