VRELO TREĆE POLUVREME Stigla nova izjava posle finala Kupa, koja će samo dodatno "doliti ulje na vatru"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Partizan u finalu Kupa Srbije posle izvođenja jedanaesteraca - 0:0 (4:3). Impresije je za sajt Crvene zvezde posle osvajanja trofeja izneo strelac pogotka u penal seriji, štoper crveno-belih - Radovan Pankov.

- Prvo produžeci, pa zatim penali, zaista smo se istrošili fizički, a i emotivno. Ne znam da li imam više snage u organizmu, teška i zahtevna utakmica. U poslednje vreme su takve utakmice sa našim večitim rivalom. Na sreću imamo armiju naših navijača i uz njihovu pomoć, kao i veliko zalaganje i maksimalnu borbu, uspeli smo uzeli duplu krunu posle dugo vremena i veoma mi je drago zbog toga - rekao je Pankov.

Nije mogao da sakrije veliku radost Radovan Pankov zbog ovog velikog uspeha koji su ostvarili crveno-beli tokom ove sezone osvojivši dva trofeja.

- Ne mogu rečima da opišem koliko sam ponosan na ovaj uspeh. Bio sam dete kada smo poslednji put osvojili dva trofeja. To je bilo jako davno, imao sam 12 godina i sećam se svega, slavlja i igrača koji su tada nastupali za naš klub. Sad sam zaista preponosan na sve, saigrače, štručni štab i naravno navijače - zaključio je Pankov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading