ISTORIJA JE ISPISANA! Fudbaler Lestera uradio nešto što niko nikada nije, niti će uraditi ikada više!
EPA

Jeste izgubio utakmicu protiv Čelsija, ali...

Fudbaleri Čelsija pobedili su Lester siti sa 2:1 u meču 37. kolu Premijer lige i tako doveli "lisice" na korak do propasti. Iako su imali sve u svojim rukama, puleni Brendana Rodžersa sada više ne zavise sami od sebe već se moraju nadati kiksevima Liverpula protiv Barnlija i Kristal Palasa kako bi ostali na 4. mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Rekord koji neće biti oboren

Iako ni Keleči Ihenaćo (24) nije imao razloga za slavlje, protiv "plavaca" je uradio nešto što niko do sada nije, a verovatno nikada i neće u istoriji Premijer lige.

Nigerijski fudbaler upisao se u strelce svakog dana u nedelji tokom jedne sezone. Ihenaću je nedostajao samo utorak kako bi kompletirao svoje prilično veliko dostignuće, naročito kada se uzme u obzir da je Nigerijac dugo bio rezervna varijanta, a šansu je počeo da dobija tek u drugom delu sezone.

ISTORIJA JE ISPISANA! Fudbaler Lestera uradio nešto što niko nikada nije, niti će uraditi ikada više!

EPA

Ihenaćo slavi pogodak protiv Čelsija

Sitijev promašaj, Lesterovo blago

Ihenaćo je u Lester stigao 2017. godine kao veliki promašaj Mančester sitija. Nakon godinu dana na pozajmici, "lisice" su odlučile da otkupe njegov ugovor za nešto manje od 30.000.000 evra.

Tokom sezone 2020/21 odigrao je 38 mečeva u svim takmičenjima i postigao 19 golova uz sedam asistencija što ga čini igračem koji je učestvovao u najviše pogodaka ekipe sa "King Pauer" stadiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading