OVO JE KOKEZINA DEVOJKA! Instagram joj je pun provokativnih fotografija, a priča se da dobije sve što pokaže prstom
Foto: Printscreen

Kokeza i Tamara, iako o svojoj vezi ne pričaju javno, oni su često sa društvom posećivali restorane po Beogradu. Pored svojih golišavih i provokativnih fotografija koje objavljuje na Instagramu, Tamara je objavila i fotografiju s Kokezom.

Napravila je njihov zajednički selfi i objavila ga na Instagramu, ali je on tražio od nje da skine sliku, što je ona i uradila, jer su ipak u tajnoj vezi. 

Podsetimo, Kokeza se zaljubio u mlađu manekenku, koja je najpoznatija po reklamama za seksi donji veš, ali i po tome što je pre nekoliko godina bila u ozbiljnoj vezi sa unukom nekadašnjeg predsednika Rusije Borisa Jeljcina. Predsednik FSS, kako je objasnio izvor, svaki slobodan trenutak trudi se da provede sa svojom lepšom polovinom.

OVO JE KOKEZINA DEVOJKA! Instagram joj je pun provokativnih fotografija, a priča se da dobije sve što pokaže prstom

Foto: R. Ristić

 

- Kokeza i Tamara često obilaze poznate beogradske restorane, doduše, u većem društvu, ali svi oko njih znaju da su u vezi. Pored toga, neretko idu i na zajednička luksuzna putovanja po svetu. On joj ispunjava sve želje, plaća najbolje hotele, a sa svakog putovanja se vraća s kesama punim najskupljih krpica. Šta Tamara pokaže prstom, to ovaj odmah kupuje - rekao je izvor Kurira.

Izvor blizak manekenki ispričao je da su se Kokeza i Tamara upoznali u Meksiku i to tako što je on platio svim manekenkama iz jedne modne agencije putovanje u ovu egzotičnu zemlju. Hotel koji je izabrao je toliko luksuzan da je samo jedna noć u njemu 800 evra. Čašćavao je sve te manekenke koje su išle na putovanje, kupovao im je skupocene poklone, a dve-tri su se posebno zainteresovale za njega. Na kraju je Tamara otpočela vezu s njim, ali je, pre svega, pala na luksuz koji joj je on nudio.

OVO JE KOKEZINA DEVOJKA! Instagram joj je pun provokativnih fotografija, a priča se da dobije sve što pokaže prstom

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Kokeza je poslednjih nedelja u žiži interesovanja zbog navodnog učestvovanja u zloupotrebama u Upravi carina i zbog povezanosti sa ekipom privedenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Saslušan je dva puta, ali je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na samo jedno pitanje - da li je učestvovao u planiranju ubistva Aleksandra Vučića.

Inače, kako se sumnja, Kokeza i Belivuk su, praktično, imali paralelnu carinu, kroz koju je u Srbiju ulazila ogromna količina robe, van zvanične kontrole. Samo od krijumčarenih cigareta, procenjuje se, ta je grupa ostvarila profit od oko 640 miliona evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading