Voždovac - Crvena zvezda
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Individualno, mislim da ima par pluseva, pogotovo je po meni plus novi štoper Điga, koji je u par momenata pokazao ne samo hladnokrvnost, već i neku vrstu pozitivne drskosti, da lagano tehnički rešava situacije u svom šesnaestercu. Pozitivno, bio je dobar u igri glavom, svideo mi se. U paru sa Dragovićem, koji je sjajan momak i ovako privatno, mislim da bi bio još i efikasniji kada bi izgubio 2-3 kilograma. Bio bi efikasniji prema napred, jer nekad se i previše povlači. To bi bio tandem da igra sa dva centralna beka i bio bi to još moderniji tim. Hvang mi se svideo, teško je kad ste nisko. Menjali su i se on i Ivanić, da li ste pozicija 'šest', 'osam', 'deset', jako je teško tu praviti napore a biti opasan po protivnički tim. Ndiaje je igrao za tim, ne samo da je probao da zadrži loptu, već je imao i intervencije glavom da zaustavi protivnika. To je po meni bilo potrebno Zvezdi - rekao je Stojić.

Pohvalio je Nikolu Stamenića.

- Hteo sam da ga apostrofiram, jer ima ogroman volumen, zalaganje, pokriva veliki deo terena. Samo malo da smiri pas. Izuzetno je važno na toj poziciji da pas mora da bude miran i tačan. Sigurno će mu i ova utakmica pokazati da treba da vidi kako da napreduje i sigurno da može da bude važan igrač Zvezde. Mijailović? Njegov rođeni brat je igrao dugo na toj poziciji. Iznad svega, pokazao je borbenost, da je igrač za tim, sve daje. On je možda i najiscrpljeniji igrač, jer su najviše napadali po njegovoj strani. Odigrao je jako dobar meč.

GOLMAN ZVEZDE ZALUDEO ENGLEZE Fudbaler Sitija sve otkrio, evo šta su hitno morali da urade zbog Glazera

Kritikovao je Žan-Filip Krasoa.

- Iskreno, njegov govor tela na terenu je drugoligaški. Ne samo na ovoj utakmici. On igra kao da nije sa timom na terenu. Ne znam da li je to moj utisak, ali... Bio sam i u velikim klubovima i igrao, ali to se ne trpi. Po meni je Ivanić u ovom timu, kad gledamo sve zajedno, i doprinos i talenat i igrački kvalitet, igrač broj jedan u timu Zvezde. Rekao sam već da su potcenjeni Katai i Ivanić, ali kao što se Ivanić vratio i pokazao da je jedan od najboljih igrača, onda očekujem da i Katai još jednom pokaže da majstor fudbala. Verovatno će mu biti potrebno vreme da uđe u ritam posle povrede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading