TERZIĆ ŽELEO DA IZBEGNE SITI PO SVAKU CENU Najavio meč godine na "Marakani"
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Približava se prvo kolo Lige šampiona gde će Crvena zvezda odmeriti snage sa Mančester sitijem.

Meč se igra na Etihadu 19. septembra.

DODATNO POJAŠNJENJE ZA NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE Napravili i video snimak s objašnjenjem kako do karte za Ligu šampiona (VIDEO)

Generalni direktor crveno-belih istakao je da je njegov tim želeo da izbegne Mančester siti, ali će se odlukom žreba taj meč ipak desiti.

- Ako smo ikoga želeli da izbegnemo iz prvog šešira, to je bio Mančester siti. Najbolja ekipa na planeti u poslednjih pet-šest godina i zato bi utakmica protiv Jang Bojsa 4. oktobra na "Marakani" mogla da bude "meč godine" - izjavio je Terzić za "Sportal" i dodao:

- Ne bih voleo da opterećujem igrače i stručni štab time, ali jasno je da bismo pobedom sebi otvorili širom vrata ka zacrtanom cilju. Da, to je najvažniji meč za Crvenu zvezdu u ovoj godini. A, neće oni da dođu kod nas i kažu "evo, mi smo došli da vam damo tri boda". I oni imaju očekivanja, nadanja. I nikako se taj tim ne sme potceniti. Ali, čak i da ne osvojimo u Beogradu tri boda, imamo meč i u Bernu, gde ćemo, naravno, da idemo na pobedu. Biće zanimljivo. Ima mnogo naših navijača u Bernu. Biće ih i u Lajpcigu, siguran sam. Verujem da ćemo na oba ta gostovanja imati podršku kao da maltene igramo kod kuće.

Prema rečima generalnog direktora crveno-belih, Zvezdin cilj je proleće u Evropi.

- Za očekivati je, realno, s obzirom na to da smo krenuli iz trećeg šešira, da i osvojimo to treće mesto. Jer, ako bismo završili iza Jang Bojsa, to bi bio neuspeh. Brojke kažu da smo mi u ovu grupnu fazu ušli kao favoriti u odnosu na njih. Naravno želimo i više od toga i nećemo odustati od svojih snova, odnosno od borbe za drugo mesto - poručio je Terzić.

Podsetimo, Crvena zvezda će igrati u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading