Barak Bahar
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

Crveno-beli igraju sutra utakmicu u Lučanima, a trener Barak Bahar dao je svoj osvrt na istu. To će mu ujedino biti i prvo gostovanje u zvaničnoj utakmici, a on ističe da se neće prilagođavati protivniku, i da će od igrača zahtevati sve isto što je i do sada.

- Znamo da će biti teška utakmica, pre svega zbog toga što prvi put igramo na strani u ovoj sezoni. Takođe i zbog toga što igramo protiv tima koji ima četiri boda iz dve utakmice. U prvoj od te dve su igrali sa deset igrača i nisu izgubili, tako da će biti teško, ali želimo da ponovo odigramo kvalitetno i zadržimo momentum, da nastavimo uspešan niz - rekao je Barak Bahar pred meč sa lučanskom Mladošću.

Ponovo bez Ivanića i Kataia...

- Za sada samo Ivanić, trebalo bi da se vrati za narednu utakmicu. Što se tiče Kataija, neće biti ni Aleksandra Kataija, koji će krenuti sa laganim treninzima. Uskoro bi trebalo da počne da radi sa ekipom - kaže strateg crveno-belih.

Analizirao je malo i rivala...

- Znamo da su dobar tim, imaju spoj iskusnih i mladih igrača, koji su talentovani. Priprema utakmice će biti ista kao i kada igramo ovde, neće se razlikovati. Pokušaću da adaptiram ekipu na rivala - poručio je Izraelac.

Pratio je utakmice Mladosti... .

- Naravno da sam pogledao njihove prethodne utakmice, jer moram da se upoznam sa rivalom, moram da učim o portivnicima. Moj stručni štab mora da se upozna sa klubovima, sa ligom… Spremni smo i uvek ćemo gledati utakmice rivala, naročito onih sa kojima narednim igramo - kaže Bahar.

Poslaće na teren najbolje što ima.

- Za nas nije bitno kakvu kombinaciju igrača oni imaju, neću spram toga praviti tim, počeću sa našim najboljim igračima. Tako će uvek i biti slučaj, želim da iskoristim ovu utakmicu da unapredim igru tima.

Nije gledao svoj bivši tim protiv Slovana, samo se informisao.

- Zapravo, nisam gledao utakmicu, jer je moja žena došla iz Izraela da me poseti, tako da sam sa njom išao u restoran. Ali, dosta ljudi mi je poslalo poruke, video sam da su dobili i srećan sam zbog toga. Takođe, video sam da je Borjan imao dosta odbrana protiv Makabi Haife - završio je Barak Bahar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading