Zvezda - Fjorentina
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Očekuje se i da bude oboren rekord kada je u pitanju broj navijača na domaćoj premijeri i da na tribinama Marakane bude nadmašena brojka koja je bila pre dve godine baš protiv Vojvodine, kada je bilo više od 20.000 navijača.

"Delije" su takođe najavile masovno okupljanje ispred Marakane od 15 časova, kada će zajedno otići da izvede sezonske karte, a potom će organizovati druženje.

Zvezda je takođe odlučila da za decu do 12 godina ulaz bude slobodan, što bi trebalo da dodatno popravi brojku navijača na Marakani.

Dok se očekuje dolazak "delija" ispred "Marakane", najvatrenije pristalice Zvezde objavile su novu motivacionu poruku za sve zvezdaše, uz objavljen i kalendar, sa označenih 10 datuma.

To su svojevrsna "crvena slova" na "Marakani", jer je u pitanju kalendar do kraja godine, gde je istaknuto da od 155 preostalih dana u godini, na ukupno 10 Zvezda igra u domaćoj ligi na "Marakani" i smatraju da ko voli klub treba svojim prisustvom to i da dokaže.

- Ako je voliš kao što pričaš budi uz nju! Svako ko se izjašnjava kao navijač Zvezde najmanje što bi trebalo je da što redovnije posećuje utakmice na "Marakani". Od danas do kraja polusezone ima 155 dana, a od toga svega 10 dana igra Zvezda na Marakani, neračunajući još 3 u Ligi šampiona. Pokaži da voliš Zvezdu, dođi na stadion, napunimo Sever i Marakanu, da svaki od tih dana bude doživljaj za sebe - navodi se u proglasu "delija".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading