BIVŠI KAPITEN MNOGE IZNENADIO Borjan jedva čeka da se vrati u Zvezdu
Tanjug/Ap

Milan Borjan postaje ekspresno za Slovan iz Bratislave što je bio godinama u Crvenoj zvezdi – majstor za evropske kvalifikacije. Sprečio je odbranjenim penalom u Luksemburgu da slovački prvak uđe u problem i najzaslužniji je za plasman u drugo kolo igranja za ulazak u Ligu šampiona.

Već se isplatio Slovanu potez da dovede Borjana na pozajmicu, pošto još samo korak i eliminacija Zrinjskog u drugom kolu dele klub od overe evropske jeseni u grupnoj fazi jednog od UEFA takmičenja.

- U fudbalu se nikad ne zna i mora da se veruje. Kao što sam uvek bio optimista u Zvezdi, tako je i ovde. Idemo korak po korak - rekao je Borjan za Sportski Žurnal.

Odbrane penala postaju Borjanova specijalnost.

- Bogu hvala da je tako. Odbrana je bila značajan trenutak. Ne kažem da ne bismo preokrenuli, ali mnogo bi nam bio otežan put do drugog kola. Nije bilo tenzije posle 1:1 u Bratislavi, ali nije nam bilo ni lako. Dobro smo se spremili za revanš, radio sam analizu njihovih izvođača penala sa trenerom. U ključnom momentu mora da se ima i osećaj.

BIVŠI KAPITEN MNOGE IZNENADIO Borjan jedva čeka da se vrati u Zvezdu

FK Crvena zvezda

 

 

Ne namerava preterano dugo da se zadržava u Slovačkoj i već ima plan da se od leta ponovo vrati u svoj klub.

- Imam li volje za povratak u Zvezdu? Uvek! Zvezda je iznad svih nas pojedinaca. Da li ću se vratiti ne znam, zavisi od stručnog štaba i uprave. Poštujem Baharovu odluku, kao i kluba, a ja ću uvek biti tu za Zvezdu. ispoštovao sam šta su hteli, želim im sve najbolje. Najiskrenije to govorim. Nadam se da će da osvoje duplu krunu, imaju dobre rezultate u Ligi šampiona. Glazeru želim da lepo brani, nastavi gde sam ja stao i donosi klubu dobre rezultate. Zvezda je iznad svih nas i radovaću se svakom uspehu - poručio je Borjan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading