ODLAZAK SA "MARAKANE" Napadač napušta Zvezdu, želi da obuče dres Ferencvaroša?
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, sinoć je sa dva gola doneo preokret protiv Čukaričkog u finalu Kupa Srbije i tako obezbedio crveno-belima novi trofej.

Ipak, naredne sezone, crveno-bele čekaju mnog promene, dolazi novi trener Barak Bahar, a kako stvari stoje, velike su šanse da će Aleksandar Pešić napustiti Marakanu. Već od ranije je poznato da je Ferencvaroš već duže vreme zainteresovan za srpskog napadača, a iako Pešić ima ugovor sa Zvezdom do 2025. godine, lako bi mogao da promeni sredinu.

ODLAZAK SA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Ferencvaroš je spreman da crveno-belima plati i određeno obeštećenje, ali bi Pešiću obezbedio nešto manja primanja nego u redovima srpskog šampiona. Kako Sportklub navodi Pešić je voljan da se preseli u Budimpeštu, gde bi sa Ferencvarošem igrao kvalifikacije za LŠ.

Podsećamo, Zvezda je još ranije dogovorila dolazak Petra Olajinke iz Slavije, koji će biti jedan od napadača za narednu sezonu, a trenutno je u opticaju još nekoliko imena. Status Pešića, najviše će zavisiti od želja izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, koji ga iz tamošnje lige, svakako dobro poznaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading