ZVEZDA ZOVE NA SPEKTAKL Novi sjajan spot crveno-belih kao poziv na proslavu titule (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pobedom nad Čukaričkim Crvena zvezda je stigla do treće duple krune u nizu i tako ostvarila istorijski uspeh, a tačku na sezonu ukrašenu sa dva trofeja staviće protiv Novog Pazara u nedelju od 19 časova. Klub iz Ljutice Bogdana najavio je spektakl, a poseban poziv poslali su najmlažim zvezdašima.

- Crvena zvezda obaveštava sve školice fudbala da je zbog velikog interesovanja rok za prijavu dolaska na proslavu 34. titule produžen do subote, 27. maja, do 15 časova. Svim školama koje su zainteresovane i u prilici da organizuju dolazak dece, ukoliko je potrebno, Zvezda će sa zadovoljstvom pokriti finansijske troškove prevoza. Molimo vas da prijavu dostavite na e-mail adresu: marketing@crvenazvezdafk.com uz sledeće neophodne podatke: naziv škole, kontakt osoba i broj telefona, broj dece, registarska oznaka vozila, faktura i putni nalog u prilogu mejla - navedeno je u obaveštenju crveno-belih.

Istovremeno iz Zvezde su istakli da je zamisao da tribine ukrase barjacima koji će se prodavati na stadionu po ceni od 500 dinara i prikupljeni novac će biti prosleđen u humanitarne svrhe.

Ulaz na stadion biće besplatan, a šampion Srbije publiku je pozvao kroz video u svom stilu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading