PAO POTPIS U LJUTICE BOGDANA Talentovani defanzivac produžio ugovor sa crveno-belima
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

Stefan Leković potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine. Defanzivac rođen 2004. je tokom sezone pokazao sav svoj raskošni potencijal i čelnici kluba izuzetno su zadovoljni viđenim. Zbog toga je usledio produžetak saradnje u prostorijama kluba.

On je prošao sve mlađe selekcije Zvezde osvojio je i kadetsko i omladinsko prvenstvo Srbije, igrao je i u Grafičaru, a za prvi tim crveno-belih upisao je 17 mečeva.

-Drago mi je što smo pobedili Voždovac, produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone. Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu. Zvezdino sam dete, znam kako stvari funkcionišu, ceo život sam na Marakani. Ove godine sam napredovao i kao igrač i kao čovek i siguran sam da ću u budućnosti biti sve bolji. Što se tiče intervencija na gol liniji, ne planiram da budem golman, volim da pomognem ekipi - sa osmehom je poručio Leković.

EMOTIVNA SCENA Zvezdini fudbaleri položili cveće u čast žrtvama tragedije u Beogradu

U društvu Lekovića bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela.

-Zvezdino je dete, došao je iz Omladinske škole, priključio se prvom timu i pokazao da ima ozbiljan kvalitet. Odigrao je dosta minuta u sezoni i zaslužio novi ugovor. Ima priliku da radi sa dobrim stručnjacima i da radi sa igračima koji imaju mnogo iskustva poput Dragovića, Milunovića, Spajića, Erakovića, ima dobre uslove i okruženje za pravilan razvoj. Dobio je šansu i verujem u njega, kao i u druge mlade igrače sa minutima u aktuelnoj takmičarskoj godini. Imaju lepu perspektivu, oni su budućnost kluba - zaključio je Mrkela.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading