OGLASIO SE OTAC ZVEZDINOG BISERA Barselona želi ofanzivca crveno-belih
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Iz Crvene zvezde u Barselonu? Zvuči neverovatno, ali moguće je! 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezda Terzić danas je u izjavi za "Republiku" otkrio da se španski gigant Barselona interesuje za jednog fudbalera crveno-belih.

Terzić tvrdi da je lider Primere "pikirao" Zvezdinog ofanzivca Stefana Mitrovića kao potencijalno pojačanje za narednu sezonu.

- Stefan Mitrović je na spisku želja Barselone u letnjem prelaznom roku. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva. Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra - rekao je Terzić.

Ovu vest potvrdio je i Stefanov otac, Ivan Mitrović koji je istakao da pored Barselone, Zvezdinog bisera žele i drugi brojni velikani.

OGLASIO SE OTAC ZVEZDINOG BISERA Barselona želi ofanzivca crveno-belih

Printscreen Twitter

 

 

Stefan Mitrović je prošlog leta stigao u Zvezdu iz niškog Radničkog. Odigrao je 26 utakmica u dosadašnjem delu sezone i postigao pet golova uz tri asistencije. 

U međuvremenu 20-godišnjak je debitovao i za reprezentaciju Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading