EKIPA MORA BITI BOLJA Ivanović zagrmeo posle trilera u prepunom "Pioniru" i pobede Zvezde nad Asvelom
Foto: Vladimir Marković

Zvezda je veoma loše počela sezonu u Evroligi, sa samo jednom pobedom iz sedam utakmica. Ivanović je već na svojoj prvoj uspeo da ostvari trijumf.

Asvel je pobeđen posle velike drame rezultatom 71:67. Zvezda je imala i plus 16, ali je protivnik preokrenuo. Ipak, crveno-beli su uspeli da trijumfuju.

DRAMA PRIPALA ZVEZDI Crveno-beli umalo od gotovog napravili veresiju, izdigli se posle lošeg trećeg perioda i srušili Asvel na debiju Duška Ivanovića

-Veoma teška utakmica. Ali, pred ovom publikom je lako igrati. Ponoviću, ovom timu je potrebno strpljenje i vera, a mi smo verovali do poslednjeg sekunda - rekao je Ivanović na konferenciji za medije posle utakmice.

Komentarisao je svoj tim.

-Video sam da su momci fizički čvrsti. Nema mnogo velike razlike između timova, igrača. Nivo kvaliteta je manje-više približan. Svako može svakoga da dobije. Najviše zavisi od mentalnog spoja prvo, a potom i od rada. Uvek verujem u svoj rad i igrače sa kojima radim. Jer, moraće mnogo da rade, zato ću da verujem u njih- , kazao je Ivanović.

EKIPA MORA BITI BOLJA Ivanović zagrmeo posle trilera u prepunom

Vladimir Marković

 

Potom je bilo reči o padu u drugom poluvremenu, a Ivanović je naveo da je video pojedince koji su mentalno pali.

-Imali smo pad u drugom poluvremenu. Igrači su pali kada su oni pogodili dve trojke sa osam metara. To ne sme da se desi igraču, timu, da padneš moralno kada primiš koš. Moraš uvek da veruješ da ćeš da pobediš. U jednom momentu sam video igrače koji nisu verovali, ali sam našao petorku od igrača koji su verovali- poručuje Duško.

EKIPA MORA BITI BOLJA Ivanović zagrmeo posle trilera u prepunom

Vladimir Marković

 

-Ekipa, da bismo nešto osvojili, mora biti bolja- samokritičan je Ivanović.

Dodao je da mnogo toga nedostaje timu, a posebno je istakao to da pojedinim igračima nedostaje mnogo samopouzdanja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading