NA NOVOM POČETKU Ivanović debituje na klupi Zvezde protiv Asvela
KK Crvena zvezda

Crveno-beli su na poslednjem mestu na tabeli sa jednom pobedom i šest poraza. Asvel ima učinak od tri trijumfa i četiri poraza.

- Momci od prvog momenta imaju predispoziciju da rade, rade dobro, čvrsti su. Ono što sam video za prva dva treninga, treba strpljenja i vere. Ako imamo ta dva aspekta protiv Asvela, biće dobro. Nisam pokušavao da menjam mnogo, neki detalji odbrane i u napadu, ali pre svega strpljenje i vere za ove momke. Istina je da nam nedostaje vremena, ali to je što je, nema opravdanja - rekao je Ivanović uoči meča sa Asvelom.

NE ODUSTAJE NI U 42. GODINI Bivši košarkaš Zvezde i Partizana ima novi klub


On je istakao da veruje da će crveno-beli imati veliku podršku navijača.

- Asvel je ekipa, koja igra brzo, agresivno u tranziciji, puno igre jedan na jedan. Imaju puno igrača, koji mogu da reše te situacije jedan na jedan, imaju odlične šutere za tri poena, i to izvanredno koriste u svojoj igri. Verujem da će navijači da pomognu, uvek kada sam bio ovde, ili gledao utakmice na televiziji, oni su uvek bili ne samo šesti, već i sedmi igrač Crvene zvezde. Ali na kraju, ovi momci dole moraju da daju koševe i da brane, navijači zaista mogu da pomogne - ali oni, igrači moraju to da urade.

Utakmica između Crvene zvezde i Asvela biće odigrana od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading