KAD SE POMEŠAJU SREĆA I TUGA Doneo Zvezdi veliku pobedu, pa rešio da iskreno progovori o svemu
FK Crvena zvezda

- Volim Niš, to je moj grad. Ovde sam često. Jeste meni drago što je pobedila moja ekipa, ali baš u mom gradu... I sreća i tuga sa jedne strane - rekao je on.

Pešić je odlučio neizvesnu završnicu i smatra da je bilo potrebno da crveno-beli ranije osiguraju trijumf.

- Moram da pohvalim golmana (Radničkog), branio je stvarno fenomenalno. Imali smo situacije u prvom poluvremenu, iz kojih smo morali da damo gol, što smo ipak uspeli kasnije. Protivnik je dobio crveni karton i u nastavku smo imali meč pod kontrolom, a onda smo primili gol. Moramo da uradimo analizu. Video sam posle samo da je igrač bio sam. Ipak, na kraju smo osvojili tri boda i to je najbitnije.

BORJAN NIJE MOGAO DA POŽELI BOLJI POKLON ZA ROĐENDAN Kapiten Zvezde blista posle pobede u Nišu

Nastavio je u istom ritmu.

- Bitno je što nismo odustali. Tu ekipa pokazuje karakter i veru u ono što radimo. Više bih voleo da ne pokazujemo karakter do poslednjeg minuta, nego da se to malo ranije reši, ali to je jedan plus koji daje dodatno samopouzdanje ekipi kada se ovako pobedi.

Posle meča i dramatičnog trijumfa, navijači Zvezde su burno slavili na "Čairu".

- Naravno da je lepo. Čak su i deca uletela sa svih strana. Borjanu je rođendan i na kraju je sve ispalo baš lepo. Važna pobeda i veoma važna tri boda. Završena je 'paklena' nedelja, ali tek nam predstoje obaveze. Tri pobede u sedam dana, a sada se okrećemo Evropi. Daćemo svoj maksimum - dodao je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading