BIĆE SPEKTAKL NA "MARAKANI" "Delije" podržale inicijativu Crvene zvezde
Foto: Alo.rs

Kako bi stadion izgledao spektakularno za ovaj meč i atmosfera bila jedna od onih za pamćenje, klub je odlučio da ponovo pokrene akciju sa barjacima koja je na proslavi 33. titule oduševila zvezdašku javnost.

-Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel - saopštio je klub.

Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1.000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom.

Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime "Rajko Mitić".

Inicijatiivu kluba pozdravile su i "delije":

- Pozdravljamo inicijativu kluba da se na utakmici sa Monakom, prilikom izlaska igrača, zavijori što više hiljada barjaka naših boja, i pozivamo sve Zvezdaše i Delije da ponesu barjake. Ko ima da ponese, a ko nema da kupi ispred stadiona i time uvrsti u svoju kolekciju navijačkih artikala i Zvezdin barjak! 
Da vidimo da li možemo da nadmašimo proslavu titule i napravimo još veći podvig kada su Zvezdini barjaci u pitanju! 
Neka Marakana ponovo bude crveno-bela - navodi se u saopštenju "delija".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading