OHI SE VRATIO, NEKA STREPI PARTIZAN Dule Savić za Alo! o promeni trenera Zvezde i očekivanjima pred večiti derbi u Humskoj
FK Crvena zvezda

Šok-odlazak Dejana Stankovića sa klupe Crvene zvezde vrlo brzo može biti anuliran, pa čak i okrenut na bolju stranu ukoliko srpski šampion u sredu pobedi Partizan u prvenstvenom večitom derbiju u Humskoj!

Ovo je zaključak legendarnog Zvezdinog golgetera Duleta Savića, koji u razgovoru za Alo! uspeva da pronađe dosta pozitivnih stvari u iznenadnoj smeni trenera i koji puno poverenje ima u stručnjaka Miloša Milojevića, koga je baš on iz Knjaževca doveo na „Marakanu“ kao igrača u kadetskom uzrastu.

Milojević: Hvala Dekiju na nasleđu

Posle trijumfa nad Javorom (4:1), Zvezda pred derbi s Partizanom ulazi sa sedam bodova viška.

- Ja sam nasledio veliku prednost, voleo bih da to pojačam u odnosu na večitog rivala. Zahvaljujem se na nasleđu Dejanu Stankoviću, poklon se ne odbija. Lep poklon sam dobio. Moja odgovornost je u tome da zadržim tu prednost i možda je povećam. U derbijima sam već učestvovao kao pomoćni trener, znam Partizanove vrline i mane. Pobediće hrabriji tim, u Humskoj možemo do dobrog rezultata - odlučan je Milojević.

ZANIMLJIVO POJAČANJE NA "MARAKANI" Sadik novi napadač Zvezde (FOTO)

- Iskreno, nisam očekivao odlazak Dekija Stankovića, uradio je puno dobrih stvari za klub, ali poštujem njegovo mišljenje i osećanja u kojima kaže da mu je cilj bila grupna faza Lige šampiona i razumem ga kad izjavljuje da se emotivno ispraznio. Pošteno je reagovao. Zato je ubedljiva pobeda nad Javorom od 4:1 vetar u leđa igračima, ali i novom treneru Milojeviću, koga odlično poznajem. Navijači ne treba da brinu, s njim je ekipa u sigurnim rukama - kaže Savić.

OHI SE VRATIO, NEKA STREPI PARTIZAN Dule Savić za Alo! o promeni trenera Zvezde i očekivanjima pred večiti derbi u Humskoj

Alo/Vladimir Markovic

 

 

Nekadašnjeg slavnog golgetera raduje činjenica da je Zvezda pred duel s Partizanom ponovo dobila opciju više u napadu. Norvežanin Ohi Omoijuanfo je konačno dobio šansu, golom je načeo Javor i uz Aleksandra Pešića ponovo konkuriše za startnih 11.

VELIKA PROMENA NA "MARAKANI" Trener stigao u Zvezdu, vratio se posle samo dva meseca

- Zvezda je dočekala Javor bez pet-šest standardnih prvotimaca i na kraju ubedljivo slavila. Zvezdina snaga je, dakle, u dugoj klupi, u velikom izboru igrača, to može da bude presudno u domaćem šampionatu, pa i u Ligi Evrope. Ponavljam, eliminaciju od Makabija u velikoj meri može da zaleči trijumf nad Partizanom.

Stiže Kulibali 

Nije čekala Crvena zvezda dugo da pronađe zamenu u napadu za Milana Pavkova, koji je otišao u Saudijsku Arabiju. U Beograd stiže fudbaler iz Malija - Kalifa Kulibali! Dojučerašnji fudbaler Nanta bi trebalo da igra za mesečnu platu od 40.000 evra. Ozbiljan igrač. Ima 31 godinu.

Savić veruje da bi Miloš Milojević mogao da bude i konačno trenersko rešenje na duge staze.

- Milojević je dobio šansu i sad je na njemu da je iskoristi. Ukoliko osvoji titulu, obezbediće Crvenoj zvezdi direktno učešće u Ligi šampiona sledeće sezone, a onda tim koji dobija ne treba menjati. Biće prilike da se dokaže i kroz jake evropske mečeve sa Monakom, Trabtonom i Ferenvarošem - jasan je Savić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mijat

29.08.2022 08:48

Nisi toliko ostario a da si toliko prolupao