SJAJNA VEST IZ UEFA STIGLA NA "MARAKANU" Zvezdi se ovako nešto nikada pre nije desilo
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nakon eliminacije od Makabija iz Haife ostali su bez učešća u Ligi šampiona, ali će ove jeseni igrati još jednu grupnu fazu Lige Evrope, treću uzastopno.

Godinama unazad upravo u ovom takmičenju, crveno-beli su ređali uspehe zbog kojih se danas nalaze među 35 najboljih klubova Evrope, pa će ova sezona biti prilika da se ta pozicija dodatno popravi.

SJAJNA VEST IZ UEFA STIGLA NA

FK Crvena zvezda

 

Već sada beneficije su nestvarne. Crveno-beli su kroz čitave kvalifikacije za Ligu šampiona bili povlašćeni, a sada su saznali da će na žrebu za Ligu Evrope (petak, 13.00) biti smešteni u prvi šešir sa ekipama kao što su Mančester junajted, Roma, Arsenal, Lacio...

Nešto što je pre nekoliko godina bilo nezamislivo sada je realnost. Baš zbog toga "delije" ne treba toliko da očajavaju. Ove sezone će biti prilika da se Zvezda izbori za još bolju poziciju u Evropi, a ukoliko osvoji titulu, možda i izbori mesto u trećem šeširu na žrebu za Ligu šampiona naredne sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

25.08.2022 10:29

Da Zvezda osvoji tituli pored Arsenala. Lacija, Rome, Manceastera i sl. to bi bilo kao onaj film nemoguca misija. Smesno sta se pise. Ovakva Zvezda sa ovakvom igrom da nesto osvoji. To ne biva.

GoldHand

25.08.2022 13:48

Stanković je dokaz da od fudbalera sa briljantnom karijerom , ne može da bude dobar trener. Bio je dobar fudbaler jer je imao ko da mu kažešta treba da radi. On to ne ume da orenese svojim igračima. A ako ćemo pošteno nema ni kome.Zvezdaš sam,ali ovim igračima treba jedna stvar na stadionu da bi igrali bolje.Treba im jedan ringišpič i vrndža! Ipak su to vašarski igrači.

Slobodan Gavrilović

25.08.2022 13:54

Igrači koji su pre 3-4 godine bili na izlazu iz Zvezde su ,,nosioci igre ". E to može protiv Radnika,Mladosti NS, Mladosti iz Lučana itd.Iole ozbiljniji tim u evropi je nepremostiva prepreka. Valjalo bi i vi ,novinari da tako gledajte na stvari i na taj način opišete igru C.Zvezde u oba duela.Bez bombastih(ničim zaskuženih) naslova. Svi će ih zgaziti u LE!