ZVEZDA ŽESTOKO OŠTEĆENA PROTIV MAKABIJA Faul pre penala, igranje rukom Izraelaca i zašto nije sviran kraj nakon odbrane Borjana? (VIDEO)
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez plasmana u Ligu šampiona nakon eliminacije od Makabija iz Haife posle 2:2 u revanš meču plej-ofa. Velika drama i čudne sudijske odluke koštale su crveno-bele prolaska dalje, a mi ćemo sada proći upravo kroz čudne odluke sudije Entonija Tejlora.

Prvi sporni mnogo važan detalj za dalji tok i ishod utakmice desio se krajem poluvremena, tačnije kod penala za Makabi. Navijači Crvene zvezde tvrde, što vreme u uglu i pokazuje, da je prvi gol šampiona Izraela pao posle isteka nadoknade vremena, tačnije oko 49 minuta i 30 sekundi, iako je Entoni Tejlor trebalo da svira kraj poluvremena odmah nakon što je Milan Borjan odbranio penal.

Dalje, druga sporna situacija vezana je za sam kazneni udarac, tačnije ono što mu je prethodilo. U drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena čini se da je napadač Makabija Frantzi Pjero rukama u leđa gurnuo Slavoljuba Srnića i da je on zbog toga izgubio ravnotežu, podigao ruku i tako nenamerno zaustavio putanju lopte. Entoni Tejlor tada je trebalo da svira faul, a ne penal za Makabi.

I treća, poslednja sporna situacija prema navijačima Crvene zvezde koja je uticala na tok utakmice desila se u 55. minutu utakmice. Osman Bukari, krilo crveno-belih, uputio je centaršut, a lopta je prema TV snimku pogodila u ruku desnog beka Makabija Danijela Sundgrena i tako promenila pravac. Tražili su penal igrači Crvene zvezde, međutim Entoni Tejlor ostao je bez reakcije, koja nije usledila ni iz VAR sobe, iako je bilo evidentno da se radi o opstrukciji igre.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
DJ

24.08.2022 18:13

Samo pogledajte statistiku posle utakmice. Pametnom dosta.

Vrabac57

24.08.2022 18:15

Krajnje vreme da se pogledaju u ogledalo. Svi redom. Ne pobeđuje se olovkom i papirom, već igranjem fudbala na terenu. Ne vredi kuvati i pravdati se. Niko nikome nije kriv, nego on sam sebi. Nema osećanja odgovornosti i samokritike. Ne može profesionalac da nema kondiciji, da psihički padne iz čistog mira. Sramota.

Institucija

24.08.2022 19:27

Nije vam ovo domace prvenstvo pa da vam prolaze te fore,sudija sudio bez greske a to sto pola Zvezdinog tima nema snage za drugo poluvreme je pitanje za analizu.Budite bar jednom realni i ne trazite glupe izgovore.Makabi je bio mnpgo bolji i zasluzeno je prosao.

Zvezdaš

24.08.2022 20:13

Bili su bolji drugo poluvreme, zvezda ni šansu, a kamoli šut... tako se ne ide u ligu šampiona

Opanak

25.08.2022 00:32

Sve navedeno moze da se vidi prostim pregledanjem snimka ali je sudija bez maske svirao ja jevrejske pare...i niko iz kluba ne poteze ova fakta vrv da se ne zamere mocnicima...daleko je ovo sve od sporta danas..ali stoji i cinjenica ds zvezda nije sremna fizicki za duele i trcanje gde su izgledali jadno drugo poluvreme. Sve u svemu ode jos jedna prilika uludo...kazu maler ali to bazi samo kad si bolji a nemas srece a ovo je pre crna realnost.