Crvena zvezda poslala važno obaveštenje navijačima pred meč sa Makabijem
FK Crvena zvezda

Obaveštenje prenosimo u celosti. 

- Naš klub obaveštava posetioce da će ulazi biti otvoreni već od 18 časova, pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na stadion dođu ranije i izbegnu moguće zadržavanje i gužve na ulazima.

- Mesta na stadionu su numerisana, te će posetioci moći da uđu isključivo na ulaze koji su navedeni na ulaznicama.

- Molimo vas da po ulasku na stadion zauzmete svoja numerisana mesta, te da stepeništa koristite isključivo za kretanje. Zadržavanje na stepeništima je najstrože zabranjeno.

- Svi posetioci meča koji se igra protiv Makabija će morati da uz ulaznicu poseduju i lični identifikacioni dokument, koji će morati da daju na uvid redarskoj službi na ulazima na stadion.

- Sva deca, bez obzira na uzrast, će morati da imaju svoju ulaznicu.

Posebno napominjemo posetiocima koji poseduju ulaznice za kapiju broj 25 na južnoj tribini da će istoj moći da pristupe isključivo iz smera ulice Rajka Mitića (od zapadne strane stadiona) – zbog posebnih mera bezbdnosti koje ćemo preduzeti, a vezano za prihvat i smeštaj gostujućih navijača.

Takođe obaveštavamo gledaoce da će ulice Ljutice Bogdana, Rajka Mitića, Generala Pavla Jurišića Šturma i Bulevar Oslobođenja od 18 časova biti zatvorene za saobraćaj, odnosno pretvorene u pešačku zonu.

Molimo sve posetioce da se pridržavaju navedenih mera i na taj način nam pomognu u organizaciji odigravanja utakmice, kako bi na najbolji način predstavili celom svetu veličinu našeg kluba - stoji u saopštenju kluba. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading