ALO! I ZVEZDA VAM POKLANJAJU DRES ZA EVROPSKI MEČ
Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Tokom proteklih pet dana, naši čitaoci su imati priliku da osvoje dres Crvene zvezde u okviru nagradne igre koja je u skladu sa akcijom koju su pokrenuli navijači aktuelnog šampiona države. Sve sa ciljem da se na prvu utakmicu (3. avgust, Pjunik, 20.45) dođe u Zvezdinim dresovima.

Sve što se od vas tražilo je da odgovorite tačno na pitanje koje je postavljeno na našim društvenim mrežama.

Novo i poslednje pitanje će biti postavljeno u ponedeljak 1. avgusta od 11.00, a sve što treba da uradite je da tačno odgovorite. Pitanje će biti postavljeno na Alo! Instagram nalogu.

Pratite nas na društvenim mrežama, osvojite nagradu, kupite ulaznicu za meč, uveličajte otvaranje evropske sezone srpskog šampiona i ispunite očekivanja kapitena ekipe Milana Borjana. 

- Nadam se da će na evropskoj premijeri biti što više Dragovića na tribinama. Šalu na stranu, svi navijamo za to da bude što više publike na svakom meču, a siguran sam da će tako biti i na prvoj utakmici u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Potreban nam je vetar u leđa, a atmosfera koju zvezdaši prave je neprocenjiva. Svi jedva čekamo utakmicu - rekao je Dragović.

Iako mu je primaran zadatak da odbrani gol Crvene zvezde, u sezoni za nama - Dragović je postigao čak četiri gola u Superligi. Interesantno je da mu je to najefikasnija sezona u karijeri, pa nije čudno zaključiti da štoper sa trocifrenim brojem nastupa za reprezentaciju Austrije igra "fudbal života".

Dobitnik jučerašnjeg dresa je andjaaa.29.


Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading