ZVEZDA SUPER PROŠLA NA ŽREBU U najvažnijem meču sezone, crveno-beli protiv prvaka Jermenije ili Luksemburga
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su ime protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Reč je o boljem iz duela Pjunik (Jemrmenija) i Didelanž (Luksemburg). 

Oni ove nedelje igraju mečeve druge runde kvalifikcija, a koji su svakako timovi zboh kojih Crvena zvezda ne treba da strepi, posebno ako se uzme u obzir koga su sve prethodnih godina "izbacivali" iz UEFA takmičenja.

Ali, treba biti oprezan ako se setimo moldavskog Šerifa iz prošle godine. 

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA Crvena zvezda protiv Pjunika ili Didelanža

Crvena zvezda će biti i domaćin u prvom meču u Beogradu koji se igra 2. ili 3. avgusta, dok će nedelju dana kasnije gostovati jednom od ova dva tima. Podsetimo, pravilo gola u gostima više ne važi.

Tokom svoje istorije, Zvezda je samo jednom igrala sa timovima iz Jermenije, bilo je to pre dve godine protiv Ararat Jermenije (kog su prošli pobedom od 2:1 u jedinoj odigranoj utakmici), dok je sva četiri puta izlazila na kraj sa Luksemburžanima uz više nego ubedljivu gol-razliku 25:3.

Podsetimo, ako Zvezda pobedi Pjunik ili Didelanž, automatski je obezbedila makar učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, što znači da je ovo najvažniji dvomeč kvalifikacija. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading