METLA NA "MARAKANI" Zvezda otpisala trojicu fudbalera
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Šampion Srbije Crvena zvezda nije licencirala fudbalere Rišaira Živkovića i Aksela Bakajoka za meč prvog kola Superlige protiv Radničkog iz Niša (nedelja, 20.00), prenosi portal "Mozzartsport", pozivajući se na zvaničan sajt elitnog srpskog fudbalskog takmičenja.

I Bakajoko i Živković ostavili su dobar utisak na pripremama u Sloveniji, ali je trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio da na njih ne računa u uvodnom meču sezone.

METLA NA

Foto: ALO/Marko Metlaš

 


Taj podatak ne mora da znači mnogo jer Crvena zvezda može pomenute fudbalere da registruje za naredne mečeve, ali je ipak naznaka da bi Holanđanin i Francuz mogli da napuste Marakanu.

SPISAK ZA RADNIČKI

Ovo je spisak Zvezde za meč sa Radničkim: Borjan, Popović, Vasiljević, Bukari, Dragović, Eraković, Ivanić, Kanga, Katai, Kangva, Krstičić, Leković, Lučić, Ben, Motika, Mustafa, Nikolić, Ohi, Pavkov, Pićini, Rodić, Sanogo, Srnić, Stanić, Stanković, Gobeljić, Pankov.


Živković je u Ljutice Bogdana stigao prošle godine kao slobodan igrač posle epizode u kineskom Čangčun Jataiju.

Uspeo je da postigne samo jedan gol za Crvenu zvezdu na 14 utakmica i to u Kupu Srbije protiv Inđije.

METLA NA

Foto: ALO/Marko Metlaš

 


Bakajoko se priključio Zvezdi u januaru 2021. kao slobodan igrač iz Intera, a na četiri utakmice u sezoni za nama nije se upisao u strelce.

Pored Živkovića i Bakajoka, Zvezda ne računa ni na mladog Vuka Bogdanovića koji će biti prosleđen na pozajmicu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mika

10.07.2022 16:34

Metla i za funkcionere g. sekreta i direktora Pa,oni nisu sposobni da nadju centarfora.Ostali,fudbaleri ce se natrcati al gabe,nema kome loptu dati.