BUKARI ODUŠEVIO SVE Sada je jasno je zašto ga je Zvezda platila toliko (VIDEO)
Printscreen

Osman Bukari je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde. Brzonogi ofanzivac je tako postao peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba, s obzirom da ga je Zvezda platila dva miliona. On je u prvom obraćanju medijima istakao da je srećan zbog dolaska.

- Prve impresije su mi jako lepe. Jako sam srećan što sam ovde. Mogu da igram i levo i desno i kao podrška napadaču. Ja sam igrač koji će pokušati da predribla svog čuvara.

PUCAO MU JE U STOMAK Na današnji dan stradala je Zvezdina legenda: Policajac bez razloga zavio sve u crno

Bukari je igrao protiv Crvene zvezde i to u dresu Genta, te je istakao da se seća nekih delova oba meča, koja su crveno - beli rešili u svoju korist.

- Sećam se nekih delova te utakmice. Izgubili smo tu utakmicu ovde i u Gentu. Nekih igrača se sećam. Znam da imaju dobre igrače ovde. Moram da se pokažem na terenu. Nije igrač neko ko treba sebi da stvara taj pritisak, već da uživa na terenu i tako će dobre igre doći. Želim da budemo uspešni ovde, svaki igrač to želi kad dođe u novi klub. Ovde sam da bih se dokazao i želim sebi svu sreću. Nadam se da će navijači uživati u mojim igrama i da ću ja uživati u njihovom navijanju. 

On je inače prethodnu sezonu proveo u dresu Nanta, a Arena Sport je iskoristila priliku da podseti crveno - bele na njegova dva gola u dresu francuskog prvoligaša.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading