EKSPERTIZA TREĆE UTAKMICE FINALA ABA LIGE Načinjeno jedanaest grešaka na štetu Crvene zvezde (FOTO)
KK Crvena zvezda

Ekspertiza je objavljena na zvaničnom portalu kluba i prenosimo vam u celosti:

-Ovu ekspertizu dajemo na uvid javnosti (u galeriji slika) uz konstataciju da je od 15 grešaka koje su registrovane na ovoj utakmici (što je mnogo veći uzorak od druge utakmice), čak 11 načinjeno na štetu igrača Crvene zvezde! 

Ono što smo posebno apostrofirali i navodili i ranije, nažalost potvrdilo se i tokom treće utakmice ove serije. Od 11 grešaka u ovako izjednačenoj utakmici koja je odigrana u neregularnim uslovima, u čak 7 učestvovao glavni sudija Matej Boltauzer! 

FINALE ABA LIGE UŽIVO: Partizan - Crvena zvezda

Takođe, kao jedna od najvećih grešaka u ovoj utakmici navedena je situacija u finišu utakmice 2.22 minuta pre kraja utakmica gde je KK Crvena zvezda ozbiljno oštećena nedosuđenom nesportskom ličnom greškom koju je načinio igrač KK Partizana Kevin Panter na kapitenu KK Crvena zvezda mts Branku Laziću (što je i navedeno u objašnjenju „ekspertize“ kao jedan od najvećih propusta na ovoj utakmici).

Sa žaljenjem konstatujemo da i u ovoj „ekspertizi“ nedostaju brojne situacije koje smo registrovali i u kojima smatramo da smo oštećeni, a koje uopšte nisu uzete u obzir niti su bile predmet ove analize.

Ekspertizu možete pogledati u galeriji slika, a KK Crvena zvezda izražava nadu da će u nastavku ove serije imati korektno suđenje i ravnopravne uslove da se bori za trofej u regionalnom takmičenju!

KK Crvena zvezda mts - piše na zvaničnom sajtu Zvezde. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (1)

Loading