ZVEZDIN BISER ODUŠEVIO "DELIJE" Oporavlja se od povrede, a jednom rečenicom razgalio je navijače!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

On je dodao da veruje da će crveno-beli osvojiti "duplu krunu".

- Dugo sam se borio s tom povredom, a na zimskim pripremama je ustanovljeno da moram na operaciju. Teško mi je palo to sve, jer sam očekivao da ove sezone napravim dodatni iskorak i budem bolji nego prošle - rekao je Nikolić za klupski sajt.

POZNATO DATUM POVRATKA! Dejan Stanković saznao kada se Aleksandar Katai vraća na teren!

- Ipak, dugoročno gledano to je najbolje moguće rešenje. Operacija je prošla odlično, skinuo sam "čizmu" prošle nedelje i stvarno za sada sve ide po planu - dodao je on.

ZVEZDIN BISER ODUŠEVIO

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

On je naveo da je sada uz ekipu kao navijač i dodao da je srećan i ponosan na rezultate koje beleže crveno-beli.

- Teško mi je pala eliminacija od Rendžersa, jer smo bili bolja ekipa u dvomeču, ali i to se dešava u fudbalu. Što se tiče prvenstva, verujem da ćemo biti šampioni, jer imamo najbolji tim u Srbiji. Verujem u još jednu duplu krunu - rekao je Nikolić.

ZVEZDA ME JE PRODALA DA BI PREŽIVELA! Luka Milivojević progovorio o odlasku s "Marakane": Otac je želeo da završim karijeru u Srbiji!

On je istakao i da ga je ova povreda psihički ojačala.

- Povrede su najteža stvar u fudbalu, ali na mentalnom planu me je dosta ojačala. Prognoze su takve da bi trebalo da budem spreman za letnje pripreme. Ne žurim, strpljiv sam, ali jedva čekam ponovo da zaigram. Do tada - treninzi svaki dan i serije u slobodno vreme - zaključio je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading