ZVEZDA ME JE PRODALA DA BI PREŽIVELA! Luka Milivojević progovorio o odlasku s "Marakane": Otac je želeo da završim karijeru u Srbiji!
EPA-EFE/Neil Hall

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević otvorio je dušu u razgovoru za klupski sajt engleskog kluba.

Povremeni reprezentativac Srbije otkrio je šta je bio glavni razlog njegovog odlaska iz Crvene zvezde, a istakao je i da je želja njegovog oca bila da karijeru završi u crveno-belom dresu.

- Kada je stigla ponuda da pređem u Crvenu zvezdu, možete da zamislite moju sreću, mog oca. Sećam se kada sam potpisao da mi je rekao: 'Želim ti da čitavu karijeru provedeš u Zvezdi'", priča bivši kapiten kluba sa Rajka Mitića i nastavlja: "Za mene je to bio kraj svega, to je bilo to - ostvario sam san. Nisam morao ništa više da uradim! Morali su da me prodaju da bi preživeli - jasan je Milivojević. 

ZVEZDA ME JE PRODALA DA BI PREŽIVELA! Luka Milivojević progovorio o odlasku s

EPA/ Mike Hewitt

 

Otkrio je vezista i da se povremeno čuje sa još jednim Srbinom koji je nosio dres Palasa, Sašom Ćurčićem.

- Često sam ga sretao i čujemo se telefonom. Veoma je pozitivna osoba. Nismo dugo pričali, ali veliko mi je zadovoljstvo kad god ga sretnem. Sjajan je tip, pozitivan i uvek optimističan - dodaje Milivojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading