PRITISAK JE PODJEDNAK! Dejan Stanković pred meč sa Novim Pazarom: Izvešću najjači sastav!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crveno-beli tim proslavlja 77. rođendan na stadionu "Rajko Mitić" i nastavlja borbu za titulu sa Partizanom koji trenutno ima dva boda više.

Dejan Stanković je rekao da nema nameru da kalkuliše iako ga očekuje težak meč protiv Rendžersa.

- Planiram da protiv Pazara izvedem najjači tim. Uspeli smo da u datom momentu ove sezone u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenenstvu imamo 16 mečeva, da u kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dve u Evropi. Dvadeset utakmica momci mogu da iznesu na 'leđima' sigurno. Nikada ne idemo na goleadu. Idemo da odigramo dobru, čvrstu, takmičarsku utakmicu i da izvučemo ono što najbolje možemo iz same utakmice - počeo je Stanković.

Istakao je da očekuje veliki broj navijača na tribinama "Marakane", ali i upozorio da predstojeću utakmicu ne shvata olako.

- Na papiru je tako, ali dosta puta se ispostavilo da ono što misliš da je lako na terenu se ispostavi da postaje teško. Ne želimo da dođe do opuštanja, ponavljam dosta smo radili na tome da se prema svakom protivniku ide kao da je najbolji na svetu. Tri boda na sutrašnji dan kada je besplatan ulaz, kada će doći mnogo ljudi da vidi Crvenu zvezdu, pozdravi momke i zahvali im se za ovakav start prvenstva gde smo ponovo vratili sve u igru. Dosta toga se pitamo, smatram da sutra nemamo pravo na 'lošu' partiju - rekao je on.

Progovorio je i o večitom rivalu.

- Pritisak je podjednak, nisam 'tamo' pa ne mogu da znam koliki je pritisak. Pritisak je i kod nas, kakav treba da bude za klub kakav je Crvena zvezda, pravi takmičarski. Očekujemo najbolje i treba da ostane tako. Saživeli smo se sa takvim pritiskom od kada sam ovde, a i iza mene je dosta godina. Crvena zvezda je veliki klub i ona pritiske zna da trpi - zaključio je Stanković.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara se igra u nedelju sa početkom u 16.15, uz besplatan ulaz na stadionu "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading