"ZVEZDAŠIMA" NA POKLON! Besplatno na meč protiv Radnika, ali uz jedan uslov!
Tanjug/Ap

 

Zvezda je ponovo napravila sjajne rezultate u Evropi. Ovoga puta naš tim je kao prva ekipa na tabeli u grupi F prošao direktno u osminu finala drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu. Na taj način Zvezda je ostvarila najveći uspeh još od Tokija i titule prvaka sveta našeg kluba. Upravo plasman u nokaut fazu Lige Evrope jeste čestitka naših prvotimaca za godišnjicu titule šampiona sveta koju naš klub tradicionalno obeležava 8. decembra već 30 godina u nazad.

HRVATI U ŠOKU! Crvena zvezda krade igrača Dinamu iz Zagreba!

STIGLA POTVRDA! ZVEZDA U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA! Na "Marakanu" stiže ogromno pojačanje!
 
Navijači šampiona Srbije su pokazali sjajan odziv ove sezone i konstantno davali vetar u leđa igračima na terenu. Ceo stručni štab, kao i fudbaleri neprestano ističu koliko znači podrška sa tribina, koja uvek daje dodatan motiv i budi poseban naboj na terenu. "Delije" su pokazale sjajne reakcije i veliko oduševljenje nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, a upravo zbog velike vernosti i neprestane podrške, Zvezda je rešila da se zahvali navijačima besplatnim ulazom na "Marakanu" na meč protiv Radnika iz Surdulice koji je na programu u ponedeljak od 18 časova.

Tanjug/Ap

 

Iako će vreme u ponedeljak biti nešto hladnije, veruju na "Marakani" da će navijači doći u velikom broju i ponovo pokazati da su najbolji širom Evrope i sveta!

Ono što bi trebalo napomenuti da će ulaz biti besplatan uz šal.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading