STIGLA POTVRDA! ZVEZDA U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA! Na "Marakanu" stiže ogromno pojačanje!
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasmanom u osminu finala Lige Evrope ostvarili su veliki uspeh, najveći u 21. veku. Sada će na "Marakani" imati čitavu zimu ispred sebe kako bi sklopili kockice i dodatno ojačali tim za napad na nove uspehe.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda već može da slavi, ovo nikada nije uspela do sada!

Crveno-beli već pregovaraju sa nekoliko igrača, a već ove zime bi na "Marakani" mogla da se nađu dva nova lice. Jedno je napadač Ibrahima Mustafa koji je bio na pozajmici u Sremskoj Mitrovici, a drugi je Danilo Arboleda, štoper Šerifa.

- Mustafa će verovatno biti priključen pripremama, od njega zavisi da li će se izboriti da ostane sa timom. Dobiće šansu, zaslužio je da se nađe na spisku putnika za pripreme. Arboleda - da! Pregovaramo sa njim. Mislim da je šteta ispustiti jednog takvog igrača koji je igrao na visokom nivu u LŠ. A dolazi džabe, jer mu je istekao ugovor. Videćemo u narednom periodu šta ćemo. Skautirali smo dosta igrača kojima ističu ugovori sada ili za šest meseci. Svesni smo da ono što nama treba, a to je dobro, kvalitetno, brzo i mlado, da to mnogo košta. To prevazilazi finansijske mogućnosti Zvezde. A opet, moramo investirati ako želimo da igramo u LŠ - rekao je Terzić.

STIGLA POTVRDA! ZVEZDA U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA! Na

EPA

 

Jasno je da će biti i prodaja ove zime, jednostavno klub jedino tako može da funkcioniše.

- Sigurno da ćemo morati u januaru nešto i da prodajemo, ali ćemo se potruditi da ne idu oni nosioci koji nam donose kvalitet. Zvezda je jedna ozbiljna mašinerija gde imamo troškove od 2,5 miliona na mesečnom nivou. Nije lako obezbediti finansije, ali kako smo radili ranije nema sumnje da ćemo i sada uspeti.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading