ZVALI SU GA "ZVEZDIN RONALDO", NA "MARAKANU" DOŠAO KAO OGROMNO POJAČANJE! Bio je veliki talenat, igrao za reprezentaciju, a sada ne može ni u petoj ligi!
Foto: Instagram printscreen

 

Zima 2017. godine bila je prilično zanimljiva po planu pojačanja na "Marakani". "Delije" će pamtiti tih nekoliko meseci prelaznog roka možda i najgorih u novijoj istoriji, a sve zbog velikog broja promašenih investicija.

HTELI SU DA UBIJU PIKSIJA! Isplivale mračne tajne stare 30 godina, nikad nije otkriveno ko je izdao ovo naređenje!

LJUBIMAC "DELIJA" NE VERUJE U "ORLOVE"! Srbija je jaka, ali Portugal će pobediti zbog jednog igrača!

Adam Mičel, Andrija Luković, Pablo Muče, Tomas Fibel, Džon Ruiz, Marko Poletanović... a među njima i nekada veliki talenat i momak koji je stigao na "Marakanu" pravo iz nemačkog Bajera - Milan Senić (24).

Novi Kristijano Ronaldo

ZVALI SU GA

Foto: Instagram printscreen

 

Nekada mladi reprezentativac Srbije rođen je u mađarskom Segedinu, gradu blizu granice sa našom zemljom, ali je odlučio da igra za našu selekciju. Koliko je bio talentovan govori i činjenica da ga je Leverkuzen "pokupio" kada je imao svega 12 godina.

Čak sedam godina proveo je u dresu mlađih selekcija "farmaceuta", a onda je kao bomba odjeknulo da je Zvezda uspela da ga dovede. Na predstavljanju je generalni direktor Zvezdan Terzić rekao da ga Senić podseća na Kristijana Ronalda.

- Podseća na Kristijana Ronalda, po poziciji na kojoj igra i po izgledu. Mnogo očekujemo od njega - rekao je Terzić 9. januara 2017. godine na okupljanju crveno-belih.

Bez minuta na "Marakani", pozajmice, pa peta liga

ZVALI SU GA

Foto: Instagram printscreen

 

Međutim, niti je Zvezda videla "novog Ronalda", niti je Senić uopšte i dobio šansu da zaigra na "Marakani". Priključen je omladincima, odakle je dalje išao na pozajmice u OFK Beograd, mađarski Šiofok, pa onda i Grafičar, da bi na kraju rastanak sa crveno-belima usledio na leto 2018. godine.

Napustio je Beograd kao slobodan igrač i vratio se u Nemačku, ali ovog puta u četvrtu ligu gde je nosio dres zapadnog Dizeldorfa, a onda i Lokomotive iz Lajpciga.

Od septembra 2020. godine ponovo je obukao dres Dizeldorfa i sada igra petu ligu. Tačnije, pokušava da se izbori za šansu u klubu koji posle četiri kola nema pobedu, a Senić je do sada upisao jednu asistenciju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading