OGROMNI PROBLEMI ZA ZVEZDU! Crveno-beli možda imaju još zaraženih, bez najboljih igrača mesec dana!
Alo!/Marko Metlaš

 

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak u 21 čas igraju drugi meč grupne faze Lige Evrope protiv ekipe Ludogoreca. Šampion Srbije ima ozbiljnih kadrovskih problema o kojima je govorio doktor Miljko Ristić.

- Imaju lakšu kliničku sliku, u odnosu na kovid koji se pojavio pre dve godine, sada ovaj soj daje drugačije simptome. Ovde ide dijareja kao signal da nešto nije u redu, mi smo te prolive shvatili da je pokvarena hrana, trovanje... Oni su pozitivni na testu za kovid 19 i neće putovati danas u Bugarsku, ali jeste lakša klinička slika. Brzo će se oporaviti ali možda neće moći da igraju ni narednih mesec dana - rekao je dr Miljko Ristić, član Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

OGROMNI PROBLEMI ZA ZVEZDU! Crveno-beli možda imaju još zaraženih, bez najboljih igrača mesec dana!

Vladimir Marković/ Marko Metlaš

 

Zvezda u sredu u popodnevnim časovima putuje u Razgrad.

- Što se tiče ostalih fudbalera, tu imamo jedan problem, možda je neko u periodu inkubacije, oni su se družili jer igraju zajedno. Možda je još neko oboleo jer inkubacioni period ne mora da pokaže da je zaražen. Danas negativni test, a već sutra može da stigne pozitivan. Danas se ponavlja test i let se odlaže da bi se videlo da li je još neko zaražen - rekao je poznati stručnjak, koji je i član Lekarske komisije FSS.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading