UEFA POSLALA HITAN DOPIS NA "MARAKANU" Zvezda saznala ne baš sjajnu vest, ovo može mnogo toga da promeni!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (18.45) započinju pohod ka evropskom proleću. Prvi protivnik u grupnoj fazi Lige Evrope je portugalska Braga, a šampion Srbije će pokušati da dobrim rezultatom najavi odličnu jesen.

Ipak, va dana pred utakmicu na "Marakanu" je stigao hitan dopis UEFA. Evropska kuća fudbala odlučila je ko će deliti pravdu na "Marakani", a vest nije baš sjajna, s obzirom da je pištaljka poverena malo poznatom sudiji sa malo iskustva.

UEFA POSLALA HITAN DOPIS NA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

U pitanju je škotski arbitar Džon Biton (39) koji nije imao mnogo prilike da sudi utakmice od velikog značaja. Tek prethodne sezone počeo je da sudi utakmice grupne faze Lige Evrope, a sećaju ga se i navijači Partizana jer je 2017. godine sudio meč plej-ofa Lige Evrope između crno-belih i Videotona (0:0) u Humskoj.

Lak je na kartonima, jer na mečevima koje sudi uglavnom bude po pet javnih opomena, a dešavalo se da taj broj bude i dvocifren. Dakle, moraće i Zvezda, a i Braga da povedu računa o prekršajima.

UEFA POSLALA HITAN DOPIS NA

Profimedia

 

Njemu će pomagati sunarodnici Danijel Mekfarlan i Daglas Poter, dok će četvrti sudija biti Dejvid Munro. U VAR sobi sedeće dvojica Engleza Endru Medli i Piter Bankes.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading