SVE JE REKAO Stanojević pred Radnički pričao i o Afrikancima na probi, ali i o Zvezdi
FK Partizan

Za lidera na tabeli Superlige krće novi ciklus važnih utakmica, koji počinje sutra, kad je crno-belima rival Radnički u Kragujevcu.

- Nama je svaka utakmica eliminaciona. Ova sa Radničkim je izuzetno važna. Protivnik je novajlija u ligi, ali klub ima bogatu tradiciju, od povratka u elitni rang pokazao je različite sisteme, ali na sve imamo spreman odgovor. A o Anortozisu ne razmišljam, jer mi ništa ne znači ako sutra ne budemo pravi i ne nastavimo pobednički niz u prvenstvu. Ne želim da dozvolim da se sve okrene za sedam dana. Radnički nam je najvažniji meč u u narednom ciklusu.

Posle Kragujevca sledi gostovanje Anortozisu i 165. "večiti derbi".

- Svi znaju čime bih bio zadovoljan posle naredna tri susreta. Konkretno, što se derbija tiče, uvek sam govorio da je važno pred taj meč da budete u takvoj situaciji da ne dozvolite protivniku da se bodovno odlepi. Partizan nije dugo bio u ovakvoj poziciji.

Partizan je doveo dvojicu fudbalera iz Gane na probu. U pitanju su 23-godišnji zadnji vezni Ričard Badu i 22-godišnji napadač Isak Opuku Agjemang.

- Za ponedeljak je zakazana kontrolna utakmica sa Teleoptikom. Imaće šansu da pokažu šta znaju, da li su za nas ili ne. Već u utorak znaćemo na čemu smo - zaključio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading