POVRATNIK U CRVENU ZVEZDU! Amerikanac jednom rečenicom oduševio "delije" (VIDEO)
KK Crvena zvezda

Volters je tokom avgusta potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima i tako se vratio u klub sa kojim je u sezoni 2016/2017 osvojio triplu krunu.

Nakon toga je igrao za Makabi, Žalgiris i Uniks sa kojim je prošle sezone igrao finale Evrokupa.

Po dolasku u Beograd, Nejt je u kraćem intervjuu govorio o svojim razlozima povratka u Beograd i Crvenu zvezdu i imao poruku za navijače.

"Srećan sam što sam se vratio. Osećaj je dobar. Spreman sam za početak rada, biće zabavna godina", poručio je Volters.

Poznaje veliki broj saigrača.

"Zaista sam uživao kada sam prvi put bio ovde. Poznajem puno saigrača iz tog perioda kao i Erona Vajta sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se vratio, okruženje mi je poznato i lepo je vratiti se negde gde si bio. Odluka da se vratim je bila laka", nastavlja.

Ističe da Zvezdu očekuje naporna sezona.

"Takmičenje u ABA ligi je jako i svaka utakmica će biti teška. U Evroligi imamo težak raspored, to će biti izazov. Imamo dobar tim i dosta igrača koji se poznaju. Nadam se da će nam to pomoći da dobro startujemo", rekao je američki plej.

Osvrnuo se i na navijače crveno-belih.

"Navijači su sjajni. Nadam se da ćemo ove sezone moći da igramo u punoj dvorani. Upravo su mi oni jedna od najsnažnijih uspomena iz prvog mandata. Prave najluđu atmosferu pred kojom sam igrao u karijeri", zaključio je Volters.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading