NEZAPAMĆEN USPEH! Terzić u svom stilu prokomentarisao plasman Crvene zvezde u Ligu Evrope!
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grpunu fazu Lige Evrope. Nakon ubedljivog trijumfa u Beogradu (4:0), crveno-beli su i u Rumuniji bili bolji od Kluža (2:1).

Novi podvig na međunarodnoj sceni prokomentarisao je generalni direktror Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji nije skrivao oduševljenje. 

"Zvezda je ostvarila još jedan veliki uspeh. Čestitam igračima, stručnom štabu, navijačima i svim zaposlenim u klubu. Već petu godinu u nizu pokazujemo da nam je mesto u Evropi i sada sa puno optimizma dočekujemo žreb u Istanbulu. Pokazalo se da je razmišljanje koje smo uneli u klub više nego pozitivno i da to donosi rezultate. Večerašnjom pobedom izbili smo na fenomenalno 41. mesto na UEFA ranking listi, što je do sada nezapamćen uspeh. Takođe, zajedno sa ovom grupnom fazom, odigraćemo 68 utakmica u Evropi, a to su praktično dve cele ligaške sezone takmičenja. Liga Evrope je smanjenog formata sada, tačnije nastupaju 32 umesto 48 ekipa, pa je mnogo kvalitetnija nego ranije. Ipak, siguran sam da će naši navijači uživati u onome što nas čeka u Ligi Evrope, ali mi nećemo prestati da težimo najvišim ciljevima. Još jednom, čestitam svima - Zvezda je petu godinu u Evropi", rekao je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading