I TIRASPOLJ IMA CRVENU ZVEZDU Vi ste veliki klub (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Crvena zvezda je najveći klub u jugoistočnoj Evropi, a njeno ime pronosile su mnoge slavne generacije koje su nosile crveno-beli dres.

Koliko je klub popularan, govori i činjenica da nekoliko klubova nosi identično ime, a jedan od njih je i Crvena zvezda iz Tiraspolja, koji postoji više od osam godina.

Predsednica Galina Mihailovna je iznela utiske o gostovanju Beograđana, kao i to koliko su upoznati sa bogatom istorijom i aktuelnim rezultatima koje pravi srpska Zvezda.

Trener Denis Nakanječni je istakao da je dolazak kluba iz Beograda značajan događaj za sve u Tiraspolju.

- Dolazak Crvene zvezde za nas je velika sreća, nešto veoma značajno, da je jedan tako veliki klub stigao u Tiraspolj. Vi ste veliki klub, za koji znam od svog detinjstva. Imate dugu istoriju, a naša je sada još uvek veoma mala. Pratimo vaše rezultate i znamo koliko je Crvena zvezda bitan klub na srpskom i evropskom nivou. Gledamo vas, trudimo se i razvijamo i veoma smo srećni što smo se susreli sa predsednikom i fudbalerima. Nadam se da će okolnosti uskoro dozvoliti da posetimo vaš stadion, utakmicu i muzej rekao je Nakanječni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading