OČEKIVANO ILI NE? Stanković značajno menja tim za Kairat, biće mnogo promena u odnosu na "ćorak" protiv Vojvodine
Foto: Vladimir Marković

Posle remija bez golova na startu Superlige Srbije, Crvenu zvezdu čeka početak evropske sezone, u kojoj joj je zagarantovano najmanje šest utakmica. Prvi dvomeč će Zvezda igrati protiv Kairata, a jasno je da je srpski šampion apsolutni favorit za prolaz dalje. Utakmica u Almatiju će početi u 16 časova po srednjeevropskom vremenu, odnosno 20 po lokalnom, a zbog pandemijskih mera u kazahstanu igraće se bez publike.

Trener Dejan Stanković za razliku od Superlige u Evropi ne ne mora da vodi računa o "bonus" igračima pa ima mnogo više prostora za kombinovanje. Zbog toga će sutra nešto bliži golu biti tandem Mirko Ivanić – Aleksandar Katai, a najistureniji biće El Fardu Ben.

Reprezentativac Komora bi trebalo da dobije šansu u samom špicu ispred Krstovića i Pavkova, kao i novajlije Luisa Dionija.

Tako bi očekivani sastav Crvene zvezde za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona trebalo da izgleda ovako: Borjan, Pankov, Dragović, Babić, Gajić, Krstičić, Sanogo, Rodić, Ivanić, Katai i Ben.

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading