PRED SUTRAŠNJI MEČ Banjak pričao o Zvezdi, njegove reči su odjeknule Srbijom
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Šampion Kazahstana rasterećeno ulazi u dvomeč sa Crvenom zvezdom jer je eliminacijom Makabija iz Haife napravio ogromno iznenađenje i praktično je na dvomeč od plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Svesni su u Kairatu da je četvorostruki uzastopni šampion Srbije, nekadašnji evropski svetski prvak, apsolutni favorit, ali ipak gaje nadu da mogu do novog iznenađenja. 

Gostovanje Crvene zvezde u Almatiju zakazano je za sutra od 16 časova, a pomoć u skautiranju crveno-belih tim iz Almatija imao je u Makiju Banjaku, štoperu koji je prethodne sezone igrao za Partizan.

- Naš cilj je da nastavimo put ka Ligi šampiona i ovo je veoma važna utakmica za nas. Zvezda je tim sa svojim stilom igre, imaju igrače koji mogu da promene tok meča u bilo kom trenutku. Imamo i kvalitetne igrače sa velikim iskustvom, pa ćemo se boriti da se još više približimo cilju i prođemo u narednu rundu. Sve zavisi samo od nas - istakao je štoper Kairata.

Kamerunski internacionalac potom je istakao zadovoljstvo načinom na koji protiče njegova adaptacija u Almatiju.

- Za kratko vreme uverio sam se da je ovo prelep grad, dobrodušnost ljudi se oseća na svakom koraku i stičete utisak da ste kod kuće. Svi saigrači, stručni štab i klub u celini doprinose našoj adaptaciji. Veoma sam zahvalan na tome - zaključio je Banjak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading