CRVENA ZVEZDA SAZNALA IMENA POTENCIJALNIH RIVALA U TREĆEM KOLU! Šampion Srbije ide u Jermeniju ili Moldaviju!
Tanjug

 

Ukoliko eliminiše kazahstanski Kairat iz Almatija, šampion Srbije u trećoj rundi kvalifikacija igraće protiv boljeg iz dvomeča Šerifa i Alaškerta.

Crveno-beli mogu da kažu da su odlično prošli na popodnevnom žrebu u Nionu, s obzirom da su izvukli sigurno najmanje atraktivan par. Pored Ferencvaroša i Malmea, na "Marakanu" će doći jermenski ili moldavski šampion.

CRVENA ZVEZDA SAZNALA IMENA POTENCIJALNIH RIVALA U TREĆEM KOLU! Šampion Srbije ide u Jermeniju ili Moldaviju!

Foto: Vladimir Marković

 

Naravno, pre svega treba eliminisati Kairat, koji nije nimalo naivan. Prvi mečevi trećeg kola igraju se 3. i 4. avgusta, dok su revanši zakazani za 10. i 11 avgust.

KRAJ!

12.10 - Zvezda ide u Moldaviju ili Jermeniju, rival crveno-belima biće bolji iz duela Šerifa i Moldavije.

12.00 - Žreb upravo počinje! Nakon kratke uvodne procedure samog izvlačenja, zavrteće se i kuglice!

11.55 - Ne treba zaboraviti ni to da je Crvena zvezda prošle sezone učešće u Ligi šampiona završila upravo u trećem kolu eliminacijom od Omonije nakon penala.

11.46 - Nema sumnje da bi crveno-belima najviše odgovarao par Alaškert - Šerif. Pre svega želja navijača je da se izbegne Ferencvaroš koji je prethodnih nekoliko sezona u ozbiljnoj ekspanziji. Takođe, ne treba zaboraviti ni da je Malme u ozbiljnom takmičarskom ritmu. Trenutno su prvoplasirani tim u Švedskoj posle 12 odigranih kola.

11.40 - Pred sam početak žreba UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala, pa će pobednik dvomeča između Crvene zvezde i Kairata igrati protiv pobednika nekog od tri duela, a to su:

Malme (Švedska) - Helsinki (Finska)

Alaškert (Jermenija) - Šerif (Moldavija)

Ferencvaroš (Mađarska) - Žalgiris (Litvanija)

11.35 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen žrebu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Niona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading